RAHSIA SADO DAN FIT!
..............
memperkenalkan
MESOTROPIN

sebelum tu..mari kita tonton video ni dulu

mesotropin malaysia
Ni saya nak citer sikit la pasal mamat sado ni…

Dulu Mamat Ni Kurus Aje

 

Nama mamat ni Donnie, dulu KURUS JE. Sampai orang ingat dia ‘Mat Pet’ atau ‘Mat Gian’

Tu dulu. Tapi sekarang, badan Donnie dah ada ketul-ketul. Nampak mantop bodi dia. 

Sekarang dah jadi juara beberapa competition Mr. Badan Cantik di serata Malaysia

Mula-mula main gym, berbulan-bulan main, susah juga nak dapat muscle cun camni. Otot tak menjadi sangat. Tapi selepas Donnie gunakan additional food M-sotropin, bodinya “menjadi” dalam masa 3 bulan.

Perghhh…Anda tak nak ke jadi macam diorang ni?

Bodi mantap dan ber’muscle’…

Ok, cukup la tu…Sekarang, apa kata anda?Anda dah bersedia nak dapat badan macam abang sado?

Biar saya tunjukkan caranya…
 
 
Tahukah Anda…

Lagi banyak otot anda lagi tinggi metabolisma anda. Dan lagi tinggi proses pembakaran kalori. Point saya di sini adalah, jika anda nak ‘buang lemak’, 3 perkara berikut anda perlu patuhi:

1. Mulakan aktiviti workout. Fokus kepada pembinaan otot.

2. Rancang diet tinggi protein. Kurangkan karbo ringkas.

3. Tidur yang cukup.

3 perkara ini sangat penting untuk proses pembinaan otot. Kegagalan anda mematuhinya mungkin menyebabkan proses ‘buang lemak’ terganggu. Jika anda nak percepatkan lagi proses pembinaan otot anda, saya amat sarankan guna produk di bawah…

mesotropin

Satu-satunya Produk Abg Sado Terlaris Di Pasaran Malaysia & Asia Tenggara. Keluaran Anak Malaysia Bumiputera. Berstatus HALAL JAKIM, FDI, dan KKM.

(Halal no: MS 1500:2009 1012-01/2014)

✔ Mengandungi BCAA & Tribulus Utk Menjadikan Bro Lebih Tegap, Sado Dgn Pantas

✔ Ramuan Istimewa ‘M-Blend’ Mampu Utk Bantu Buang Lemak & Bina Otot Sekaligus

✔ Kehadiran Panax Ginseng Juga Membuatkan Badan Bro Sentiasa Segar & Sihat

✔ Stamina & Tenaga Utk Workout Lebih Padu Dgn Adanya Tongkat Ali

✔ Hbgn Suuami Isthri Lebih Padu (Isthri Mesti Happy..hehe ) Dan Byk Lagi Manfaat Yg Best Dari M-sotropin. Jgn Risau. Produk Ini Tiada Kesan Sampingan.

APA KANDUNGAN MESOTROPIN

Kandungannya adalah BCAA, Tribulus, & Tongkat Ali.Gabungan bahan2 nie lah yg akan buat bro punya otot kaw2 naik dalam masa yg singkat. Even kalau Bro skip workout sehari dua pun otot Bro still mantap dan tak kendur. Nie lah rahsia Mesotropin yg ramai org xtau..’ .

MESOTROPIN SESUAI UNTUK

✘ Bro yg baru nak start bina badan.

✘ Main besi bertahun tapi otot tak besar2

✘ Workout kejap je dah penat

✘ Duit habis beli supplement macam2 tapi badan tak sado pun

✘ Badan kurus sangat atau gumok.

✘ Kerap workout tapi otot masih kecik.

✘ Otot cepat susut dan susah maintain. .

APA JADI LEPAS GUNA MESOTROPIN NIE

✔ Pembesaran otot menjadi pantas.

✔ Badan kurus akan naik otot mendadak.

✔ Perkembangan otot semakin menjadi-jadi.

✔ Berat badan bertambah.

✔ Strength dan energy naik mencanak.

✔ Badan gumok akan jadi lean dan fit.

✔ Otot kuat dengan maksimum untuk lakukan senman berat.

✔ Banyak lagi Fungsi MESOTROPIN diluar jangkaan anda.

abang sado
mesotropin testimoni whatsapp

Apa yang anda akan dapat jika beli MESOTROPIN?

free gift

Jika anda serius nak SADO kan badan anda… Dapatkan SEKARANG disini dengan harga

RM 190.00 SEMENANJUNG MALAYSIA & RM200.00 SABAH/ SARAWAK

Close Menu